„A Red Bull úgy száguld, mintha egy másik bolygóról érkezett volna”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.04.05. 14:58
null
Vettel pezsgőben ázva zárta a sepangi hétvégét (Fotó: Reuters)
Sebastian Vettel és a Red Bull megérdemelt sikeréről ír a nemzetközi sajtó a vasárnapi Formula–1-es Malajziai Nagydíj másnapján.

OLASZORSZÁG

La Gazzetta dello Sport:
„A Red Bull uralkodott Sepangban. Vettel diadala Malajziában. A rajtja világbajnoki volt! A Ferrari számára rosszul sikerült a futam."

Tuttosport:

„A Red Bull kettős sikere. Vettelnek kétszer peche volt, most azonban végre megérdemelten győzelmet ünnepelhetett. Sepangi sikere diadalmenet volt."

Corriere dello Sport:
„A Red Bull diadala. Vettel volt Sepang legnagyobb győztese."

La Repubblica:

„A Red Bull úgy száguld, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Vettel meggyőző futamot produkált. A Ferrarinál hiányzik az állandóság. A McLaren és a Mercedes kezd felzárkózni."

NAGY-BRITANNIA

The Times:
„Lewis Hamilton a Red Bullok mögött kirázta a versenyt a kisujjából. A futam után szokás szerint nem értékelte túl a teljesítményét. Hát igen, a 20. helyről indulva hatodikként zárni "nem túl rossz" – tulajdonképpen élete legjobbja... A borús sepangi égbolt alatt Sebastian Vettel meggyőző sikerével  kiegyenlítette az erőviszonyokat."

The Guardian:
„A megbízható és gyors Sebastian Vettel, Mark Webber duó emlékezetes győzelmet aratott."

The Independent:
„Vettelre mosolygott a szerencse a Red Bull kettős győzelménél. A német pilóta leküzdötte kezdeti technikai nehézségeit és magabiztosan diadalmaskodott."

The Sun:
„Sebastian Vettelnek végre sikerült győzelemre váltania autója gyorsaságát. A rosszul sikerült időmérő után csak a 20. helyről rajtoló, majd hatodikként célba érő Lewis Hamilton teljesítményét látva azonban nem kétséges, ki az, akit majd meg kell verni, ha a McLaren szorít a hurkon."

Daily Mail:
„Lewis Hamilton produkciója volt a legjobb Malajziában, de csapata hibája miatt meg kellett elégednie a hatodik hellyel."

SPANYOLORSZÁG

El País:
„Előre megmondták és most meg is történt. A Red Bullok fölényét már az első két futamon látni lehetett, de a technikai gondok megakadályozták Sebastian Vettel sikerét. Most végre felragyogott a gyermeki arca."

El Mundo:
„Vettel megérdemelten nyert. A fiatal német már a vb rajtja óta tündököl."

Marca:
„Ha nem jön közbe semmilyen technikai probléma, a Red Bull megállíthatatlannak tűnik."

As:
„A Red Bull kíméletlen kettős sikere."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik