• A Fradi megkapta a beosztását az Európa-liga csoportkörére. A Suduva búcsúztatásáról, a hangulatos csütörtök estéről és az őszi folytatásról is beszéltek a selejtező hősei, Tokmac Nguen, Franck Boli, Sigér Dávid és Dibusz Dénes – az utóbbi például a folytatásban is képesnek tartja a csapatot a bravúrra. Babják Bence és Borbola Bence összeállítása.

Az ötödik forduló következik az OTP Bank Ligában. A szombati játéknapról két oldalon minden, amit tudni érdemes – összeállítások, játékvezetők, eltiltottak és sérültek, tippek és vélemények.

Máris véget ért a mieink számára a női röplabda Európa-bajnokság. Roska Emese Boglárka az NS hagyományihoz híven 1-től 10-ig leosztályozta a magyar válogatott tagjait. 5-ösnél jobb jegyet csak ketten érdemeltek ki…

Milák Kristóf egyelőre hanyagolja az „idiótának” titulált pillangót. A 200 m világcsúcstartója Kovács Erikának egyebek mellett arról is beszélt, hogy Tokióra, az egyértelmű aranyesélyre még igyekszik nem gondolni, és hogy Sós Csabának sajnos mindig igaza van.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – az egyaránt 90 éve született Czibor Zoltán és Kocsis Sándor pályaívéről szóló új sorozat nyitó részével, a 70 éves újpesti legenda, Tóth András köszöntésével, a Kínában rajtoló férfi kosárlabda-vb látványos előzetesével, a 8000-eseket ostromló Ugyan Anita hegymászóval és Rubik Ernővel, akinek a kockája a junior úszó-vb kabalája is lett.