• Máltán harcolta ki a továbbjutást a Mol Fehérvár a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörében, s készülhet a francia Reims elleni következő megméretésre. A meccsnek plusztöltete lehet a fehérváriak légiósa, Loic Nego számára, hiszen francia klubbal csatáznak majd a következő körben. Ugyanakkor a több poszton is otthonosan mozgó futballista lapunknak azt mondta, neki nem az ellenfél a fontos, hanem hogy jövő csütörtökön is a Vidi kerüljön ki győztesen a párharcból. Igaz, jelen pillanatban egész máshol járnak a gondolatai...

• Napokon belül eldőlhet Dzsudzsák Balázs sorsa. Lapunk úgy értesült, hogy a 108-szoros válogatott szélső közel áll a megállapodáshoz korábbi klubjával, a Debrecennel. A DVSC a klub sajtópolitikájának megfelelően egyelőre nem kommentálja az információt, de sokat mondó lehet, hogy Kósa Lajos országgyűlési képviselő a helyi televízió egyik műsorában arról beszélt, küszöbön állhat a megegyezés. A válogatott korábbi csapatkapitányának hazaszerződése már a nyáron is felvetődött, de akkor nem jött létre a felek között a megállapodás.

• A jó egészségnek örvendő 93 éves Raduly József 65 évvel ezelőtt, 1955. szeptember 17-én játszott először a magyar labdarúgó-válogatottban. Az ellenfél Svájc volt Lausanne-ban, Európa-kupa-mérkőzésen a mieink 5:4-re győztek. A Vasas jobbszélsője azután a Népstadionban is pályára lépett: 1955. november 13-án Svédország ellen nyertünk 4:2-re. Radulynak ez a két meccs jutott az A-csapatban. Sok vagy kevés? A kalandos életét feldolgozó, a Hosszabbítás mellékletünkben olvasható cikkből választ kaphatnak erre a kérdésre is.