Fél lábbal az elődöntőben a Juventus

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 21:00
null
Jordan Ferri és Claudio Marchisio csatái általában eldöntetlenek maradtak, nem úgy a mérkőzés (Fotó: Reuters)
A negyeddöntő első mérkőzéseivel folytatódott a küzdelem a labdarúgó Európa-ligában. A francia Olympique Lyon az olasz Juventust fogadta, és a mérkőzést a vendégek nyerték meg, Leonardo Bonucci hajrábeli találatával.

EURÓPA-LIGA, NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Lyon (francia)–Juventus (olasz) 0–1 (Bonucci 85.)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Bár mindkét csapatot sérüléshullám sújtja, bővebb és sokkal veretesebb kerete miatt a Juventus várhatta esélyesként az Olympique Lyon elleni mérkőzést. A vendégektől Carlos Tévez volt a legaktívabb az első félidőben, két helyzetet is kihagyott – a második lehetőség elpuskázása volt a 60. lövése/fejese zsinórban az argentinnak, amelyből nem született gól az európai kupaküzdelmekben. Noha többnyire a mezőnyben zajlottak az események, a franciáktól Steed Malbranque és Jimmy Briand is ziccerig jutott, ám előbbi lövését védte Gianluigi Buffon, utóbbi pedig a kapu fölé emelt az ötösről.

Nem emelkedett a mérkőzés színvonala a szünet után sem, a nézők legfeljebb pár középtávoli lövés miatt izgulhattak. Antonio Conte a Mirko Vucsinics, Sebastian Giovinco kettős beállításával próbálta meg feldobni övéit (Tévez kisebb sérülést szenvedett), a hazaiak mestere, a születésnapos Remi Garde Bafetimbi Gomist küldte pályára „megmentőként". A legígéretesebb megindulást mégis egy pályára szaladt szurkolótól láthattuk, majd a hajrában megnyerte a mérkőzést a Juventus: Leonardo Bonucci góllal büntette a hazai védelem döbbenetes hibasorozatát. 0–1!

A finoman szólva is erősen közepes színvonalú mérkőzésen hatalmas lépést tett az elődöntőbe jutás felé a Juventus.

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

A TÖBBI MAI EL-MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik