Liverpool: Coutinho biztosan nem játszik Szalaiék ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 14:23
Egyre több jel utal arra, hogy Philippe Coutinho távozik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpooltól.

A brazil sztár körüli kérdőjelek sokasodnak, miután a Liverpool hétfőn leadta a gárda Hoffenheim elleni, a Bajnokok Ligája-playoffkör első találkozójára nevezett keretét.

A névsorban nem szerepel ugyanis Philippe Coutinho, aki a jelentések szerint sérüléssel bajlódik, ám sokan úgy sejtik, a háttérben a játékos átigazolási kérelme áll – mint ismert, a Liverpool közleménye után Coutinho azt kérte a klub vezetőségétől, engedje el őt.

A brit médiában egyre többet hallani arról, hogy Jürgen Klopp menedzser nincs kibékülve játékosa viselkedésével (a hírek szerint a brazil annak ellenére, hogy társaival együtt edz, nem tanúsít „megfelelő” hozzállást), s a trénernek állítólag az sem tetszett, hogy Coutinho mindössze két héttel a nyári átigazolási időszak vége előtt adta a klub tudtára, hogy távozna, így a Liverpoolnak nincs már ideje a sztár pótlására, aki ennek ellenére kényszerhelyzetbe hozta az együttest.

BAJNOKOK LIGÁJA
AUGUSZTUS 15., KEDD
PLAYOFFKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

NEM BAJNOKI ÁG
20.45: Hoffenheim (német)–Liverpool (angol) (Tv: M4 Sport)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik