Honvéd: Hemingway keményen kritizálta az ellenfelet és a bírót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 12:13
null
Mohammed Al-Hakim játékvezető megingás közben (Fotó: Török Attila)
Tegnap a Progres Niederkorn kick-box csapatával játszottunk a továbbjutásért az Európa-liga második selejtezőkörében – így kezdődik George F. Hemingway klubtulajdonos értékelése a Bp. Honvéd csütörtöki kupamérkőzéséről (1–0).

 

A kispesti klubtulajdonos szerint a luxemburgi csapat szokatlanul durva, de szokásosan defenzív futballt játszott, mindent megtett annak érdekében, hogy ne kapjon gólt.

„Totális védekezőfutball, kontra meg a pontrúgások, amiből esetleg összejön egy gól. Na meg persze a kézzel és lábbal bevitt kungfuütések – olvashatók George F. Hemingway sorai a hivatalos klubhonlapon. – A mérkőzés játékvezetője, Mohammed Al-Hakim kiváló asszisztensnek bizonyult ehhez a stílushoz, mert a sárga lapot nagyon hosszú ideig a zsebében tartotta. Egy valamirevaló játékvezetővel legalább két-három luxemburgi játékos távozott volna piros lappal. Nagy szerencsénk volt, hogy játékosainknak csak egy-két erősebb rúgás fájt, de súlyosabb sérülés nem történt. Nagy baj lehet Svédországban – mely ország szövetsége delegálta őt az UEFA játékvezetői közé –, hogy nemzetközi mérkőzéseket vezethet a Svéd Labdarúgó-szövetség nevében.”

Hemingway arról is ír, hogy továbbra is rendkívül aktívan keresnek csatárt, „de a minőségi közeg nemcsak rendkívül drága, hanem finnyás is. Nehéz meggyőzni őket. Mi viszont csak olyasvalakit akarunk igazolni, aki a többi játékoshoz hasonlóan szívvel-lélekkel hajt majd a kispesti csapat dicsőségéért.”

A teljes írás ide kattintva olvasható el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik