Hertha: Csalódott vagyok, ugyanakkor büszke is – Dárdai

Vágólapra másolva!
2017.09.15. 09:56
Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője némileg csalódott volt, miután a berlini együttes gól nélküli döntetlent játszott az Athletic Bilbaóval az Európa-liga csoportkörének első fordulójában.

„Ha legyőzzük a csoport legerősebb gárdáját, túl lennénk a nehezén – mondta Dárdai Pál a Bilbao elleni összecsapás után. – Most hoznunk kell a hazai meccseinket, emellett valahonnan pontokat kell rabolnunk, emiatt némileg csalódott vagyok. Ugyanakkor büszke is vagyok a fiúkra. Erős csapattal játszottunk, amire rá is mutatott a találkozó eleje. Kellett egy kis idő, hogy felvegyük a ritmust, mindazonáltal fejlődtünk, javultunk. A Bilbaónak két lehetősége volt, de »túléltük« mindkettőt.”„Ha legyőzzük a csoport legerősebb gárdáját, túl lennénk a nehezén – mondta Dárdai Pál a Bilbao elleni összecsapás után. – Most hoznunk kell a hazai meccseinket, emellett valahonnan pontokat kell rabolnunk, emiatt némileg csalódott vagyok. Ugyanakkor büszke is vagyok a fiúkra. Erős csapattal játszottunk, amire rá is mutatott a találkozó eleje. Kellett egy kis idő, hogy felvegyük a ritmust, mindazonáltal fejlődtünk, javultunk. A Bilbaónak két lehetősége volt, de »túléltük« mindkettőt.”

A magyar tréner elmondta, a vasárnapi, Hoffenheim elleni bajnokira több változtatással is készül.

„Két vagy három helyen biztosan módosítok a csapaton. Nehéz dolgom lesz, amikor döntenem kell, mert a srácok jól játszottak.”

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
J-CSOPORT
Hertha BSC–Athletic Bilbao 0–0

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik