Herczeg: Nem Cassano köti le minden gondolatunkat

Vágólapra másolva!
2010.09.29. 21:29
null
Csütörtök este már magasabb pulzusszámmal lépnek pályára a DVSC játékosai (Fotó: Balázs Bence)
A DVSC labdarúgócsapatát irányító Herczeg András a Loki szerda esti genovai edzése előtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen többek között azt is elmondta, hogy tisztában vannak Antonio Cassano képességeivel, de a Sampdoria elleni Európa-liga-mérkőzés előtt nemcsak az olasz válogatott csatár köti le a gondolataikat.

 

„Olyan ellenféllel találkozunk holnap, amelyre nagy tisztelettel tekintünk – olvashatók a DVSC honlapján Herczeg András szavai. – Egy olasz élcsapatról van szó, és mi nagyon örülünk, hogy ilyen együttesekkel mérkőzhetünk meg az Európa-liga-sorozatban. Remélem, hogy a meccs után is örülhetünk majd. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, tudjuk, hogy kiváló játékosai vannak a Sampdoriának. A mi rosszabb eredményeink némelyike – például a Siófok elleni vereség – megmagyarázhatatlan még számunkra is, de most nem is ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy miképpen lehetnénk méltó ellenfelei a jóval nagyobb erőkből álló Sampdoriának. Ami Cassanót illeti, tisztában vagyunk vele, hogy kivételes képességű játékosról van szó, de ez nem azt jelenti, hogy ő köti le minden gondolatunkat.”

A debreceniek középpályása, Varga József a következőket mondta a dvsc.hu beszámolója szerint:

„A csapatot természetesen elkedvetlenítette a siófoki eredmény, de mint azt a mester is elmondta, már nem azzal foglalkozunk, hogy mi volt, hanem azzal, mi lesz. Mindannyian bízunk benne, hogy a csapat éppen most kezdi meg a kilábalást a hullámvölgyből, azt hiszem, ez egy ilyen nagy múltú csapat ellen kellő önbizalmat adhat a folytatásra. Rudolf Gergővel még nem beszéltünk a Sampdoriáról, de ma este jön a szállodába, és akkor vélhetően mindent elmond majd, amit tud róluk."

 A Sampdoria–Debrecen találkozót a STORY TV4 élőben közvetíti csütörtökön 19 órától!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik