Megszakadt a sorozat, idegenben nyert a Manchester United

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 18:45
A labdarúgó Európa-liga L-csoportjának 3. fordulójában a Manchester United Anthony Martial tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra nyert a Partizan Beograd otthonában. A kvartett másik mérkőzésén az AZ Alkmaar 6–0-ra kiütötte az Asztanát.

EURÓPA-LIGA
L-CSOPORT,3. FORDULÓ
Partizan Beograd (szerb)–Manchester United (angol) 0–1 (Martial 43. – 11-esből)
AZ Alkmaar (holland)–Asztana (kazah) 6–0 (Koopmeiners 39., 83. – az elsőt 11-esből, Boadu 43., Stengs 77., Szugavara 85., Idrisszi 92.)EURÓPA-LIGA
L-CSOPORT,3. FORDULÓ
Partizan Beograd (szerb)–Manchester United (angol) 0–1 (Martial 43. – 11-esből)
AZ Alkmaar (holland)–Asztana (kazah) 6–0 (Koopmeiners 39., 83. – az elsőt 11-esből, Boadu 43., Stengs 77., Szugavara 85., Idrisszi 92.)

A Manchester United meglehetősen rossz formában várta az idénybeli harmadik nemzetközi kupamérkőzését, ráadásul az is rossz előjel volt számára, hogy a legutóbbi 11 idegenbeli tétmérkőzésén egyetlen győzelmet sem aratott.

Az összecsapás remek hangulatban kezdődött, ám a szurkolók fanatizmusa a pályára lépő játékosokra nem ragadt át, az első fél órában helyzetet egyáltalán nem, egy-egy kósza lövést pedig csak elvétve jegyezhettünk fel. A félidő hajrájában felpörögtek az események, Jesse Lingard kapufájára Umar Sadiq szintén kapufával válaszolt.

De így sem maradtunk gól nélkül: a 43. percben Brandon Williams tört be a tizenhatoson belülre a bal szélen, Nemanja Miletics felrúgta, a jogosan megítélt tizenegyest pedig Anthony Martial magabiztosan gólra váltotta. 0–1

A fordulás után becsülettel próbálkozott a Partizan, ám Sergio Romerón nem tudott kifogni. Az argentin kapus Seydouba Soumah lövését és Aszano Takuma közeli fejesét is védte, így a Manchester United a harmadik El-mérkőzését is megúszta kapott gól nélkül, és 1–0-ra nyert Szerbiában.

Ezzel megszakadt a „vörös ördögök” kínos sorozata, Ole Gunnar Solskjaer csapata 2019. március 6-a, a PSG legyőzése után nyert ismét idegenben tétmérkőzést.

A csoport másik mérkőzésén a holland AZ Alkmaar hazai pályán nem kegyelmezett az Asztanának, 6–0-ra legyőzte a kazah együttest.

A MÉRKŐZÉS SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik