El: továbbjutás esetén is Felcsúton játszhat a Fehérvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 11:34
null
Továbbjutás esetén is Felcsúton játszhat a Fehérvár (Fotó: Dömötör Csaba)
A Mol Fehérvár FC a hivatalos oldalán tudatta, amennyiben továbbjut a csapat a Vaduz elleni Európa-liga-párharcból, úgy a következő körben is Felcsúton játssza a hazai mérkőzését.

 

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„Székesfehérvár Önkormányzatának tájékoztatása alapján folyamatos, megfeszített munkavégzés folyik annak érdekében, hogy a stadionban lévő fertőzés eltávolításra kerüljön, azonban a Mol Fehérvár FC részére július 17-én megküldött hivatalos vizsgálati eredmények alapján az ivóvízhálózatban továbbra is kimutatható a »Pseudomonas aeruginosa« baktérium jelenléte.

Mivel az UEFA részére július 19-én 12 óráig kell klubunknak nyilatkoznia, hogy továbbjutás esetén hol rendezi az Európa-liga 3. selejtezőkörét, így – tekintettel a fennálló helyzetre – a Pancho Aréna kerül megjelölésre hazai pályaként az érintett fordulóra annak érdekében, hogy kizárhassunk minden lehetséges rendezési- és egészségügyi kockázatot.

Továbbra is bízunk benne, hogy mielőbb elhárul a fennálló probléma, és a csapat a legrövidebb időn belül visszaköltözhet Sóstóra!”

Az összecsapásra augusztus 8-án vagy 15-én kerülhet sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik