Gulácsi főszerepet kapott, előny a Lipcsénél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.05. 20:41
null
Gulácsi eszén ma nem lehetett túljárni (Fotó: AFP)
Timo Werner találatával egy nullára nyert az RB Leipzig az Olympique Marseille ellen a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásában. Gulácsi Péter remekül védett, még csapata góljában is főszerepet vállalt.

 

EURÓPA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
RB Leipzig (német)–Olympique Marseille (francia) 1–0 (Werner 45+1.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Ismét kezdett Gulácsi Péter a Lipcsében, mint mostanában mindig, és főszereplője volt az Olympique Marseille elleni mérkőzésnek. Az első félidőben remek vetődéssel érte el a jobb alsó sarok előtt Kosztasz Mitroglu zseniális perdítését, majd pár másodpercen belül két, az ötös jobb sarka elől leadott lövést is hárított, a kontrából pedig megszerezte a vezetést Timo Werner – nem sokkal a szünet előtt esett a gól, ez volt a németek első, a kapu felületére tartó lövése.

Ugyanis addig a franciák játszottak veszélyesebben, a lipcseiek csak büntetőgyanús esetekig jutottak, góljukhoz viszont nagyon kellett a sérült Steve Mandandát helyettesítő Yohann Pelé igen furcsa és igen sikertelen hárítási kísérlete.

A második félidő sokkal alacsonyabb színvonalat hozott, már csak egy helyzetet tudott kialakítani a korábban egyébként Bouna Sarr révén egy lécig eljutó Marseille, ám Lucas Ocampos az ötös elől a kapu mellé bombázott.

„A célunk olyan eredmény elérése, amellyel nyílt marad a visszavágó. Kíváncsi vagyok, mire mennek a lipcseiek a jövő héten a tömött Stade Vélodrome-ban!” – nyilatkozta a mérkőzés előtt a vendégmester Rudi García.

Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk erre, és az is biztos, hogy Gulácsi Péterre ott is főszerep vár.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A TÖBBI MÉRKŐZÉSEN

Arsenal (angol)–CSZKA Moszkva (orosz) 4–1 (Ramsey 8., 28., Lacazette 23., 35. – az elsőt 11-esből, ill. Golovin 15.)
Atlético Madrid (spanyol)–Sporting CP (portugál) 2–0 (Koke 1., Griezmann 40.)
Lazio (olasz)–Red Bull Salzburg (osztrák) 4–2 (Lulic 8., Parolo 49., Felipe Anderson 74., Immobile 76., ill. Berisha 30. – 11-esből, Minamino 71.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik