El: panaszt tett a Wolverhampton a portugálokra

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.12.06. 11:03
Panaszt tett az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) a Wolverhampton Wanderers, mert álláspontja szerint a szurkolóit nem kezelték megfelelően a portugál Sporting Braga otthonában játszott legutóbbi Európa-liga csoportmérkőzésen.

Az angol egyesület azt állítja, számos drukkere panaszkodott arra, hogy „bajba jutott, egyes esetekben pedig meg is sérült”, amikor megpróbált bejutni a meccs helyszínére, az Estadio Municipalba.„bajba jutott, egyes esetekben pedig meg is sérült”, amikor megpróbált bejutni a meccs helyszínére, az Estadio Municipalba.

„Klubunk nagyon komolyan veszi a szurkolóink biztonságát érintő kérdéseket, ezek az esetek pedig nem felelnek meg azoknak az elvárásoknak, amelyeket az UEFA és tagegyesületei által rendezett mérkőzésekkel szemben állítunk fel” – írta közleményében a Wolverhampton, amely egyúttal megköszönte a drukkereknek, hogy elkísérték a csapatot Portugáliába, és jelezte, a benyújtott panaszra választ vár az UEFA-tól.

A Wanderers 3–3-as döntetlent játszott a Bragával múlt csütörtökön, a csoportkör ötödik, utolsó előtti fordulójában, és ezzel mind a két együttes biztosította továbbjutását a legjobb 32 közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik