El: Nagyon elkeserítő, hogy kiestünk – Gróf Dávid

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 10:29
Nagyon elkeserítőnek nevezte a Bp. Honvéd Európa-liga-búcsúját Gróf Dávid, a luxemburgi Progres Niederkorn ellen alulmaradó fővárosi csapat kapusa.

„Nehéz bármit is mondani – kezdte a mérkőzés elején két ziccert is hárító Gróf Dávid kapus. –A luxemburgiak rögtön az elejétől fogva nyomást gyakoroltak ránk, és egy szerencsés találattal előnyt szereztek. Utána megpróbáltunk mi is betalálni, a lehetőségeink is megvoltak, de nem sikerült gólt lőnünk. Nagyon elkeserítő, hogy kiestünk, úgy éreztük, hogy ez remek esély arra, hogy valamit elérjünk Európában, sajnos nem jött össze. Nagyon szomorú vagyok.”„Nehéz bármit is mondani – kezdte a mérkőzés elején két ziccert is hárító Gróf Dávid kapus. –A luxemburgiak rögtön az elejétől fogva nyomást gyakoroltak ránk, és egy szerencsés találattal előnyt szereztek. Utána megpróbáltunk mi is betalálni, a lehetőségeink is megvoltak, de nem sikerült gólt lőnünk. Nagyon elkeserítő, hogy kiestünk, úgy éreztük, hogy ez remek esély arra, hogy valamit elérjünk Európában, sajnos nem jött össze. Nagyon szomorú vagyok.”

Gróf kapusként a Honvéd legjobbja volt a visszavágón, az elején két ziccert is hárított, neki köszönhető, hogy kettővel megúszták a piros-feketék.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ

• NEM BAJNOKI ÁG
Progres Niederkorn (luxemburgi)–Budapest Honvéd 2–0 (De Almeida 21., Marques 84.)
Továbbjutott: a Progres Niederkorn, 2–1-es összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik