El: Hiddink nem erőlteti a nyári szerzemény játékát a Honvéd ellen

Vágólapra másolva!
2012.07.18. 18:23
Guus Hiddink, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala vezetőedzője mai sajtótájékoztatóján elmondta, valószínűleg nem számíthat a klub nyári szerzeményére, Lacina Traoréra a Honvéd elleni, holnapi Európa-liga-selejtezőn.

„A Honvéd júliusban több tétmérkőzést is játszott, míg számunkra a holnapi találkozóval kezdődik a szezon, szóval a magyar csapatnak van egy kis előnye. Az edzőtáborban jó munkát végeztünk el" – nyilatkozta Guus Hiddink, aki még nem tudja, számíthat-e Lacina Traoréra, a csapat új szerzeményére.

„Traoré nem teljesen egészséges, úgyhogy még nem tudom, hogy szerepet kaphat-e holnap. A tesztek után döntünk róla, de mondanom sem kell, hogy nem vállalunk felesleges kockázatot. Sok meccs van előttünk, úgyhogy nem lenne jó, ha rosszabbodna az állapota azért, mert idő előtt pályára küldjük" – jelentette ki a holland szakember a Kubany Krasznodartól igazolt elefántcsontparti támadóról.

A Honvéd magyar idő szerint csütörtök 17 órakor csap össze idegenben az Anzsival, míg a visszavágót egy héttel később rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik