El: egyéves kihagyás után a csapattal tartott, de játszani most sem fog a CSZKA sztárja

Vágólapra másolva!
2019.11.07. 18:03
null
Alan Dzagojev a Dinamo Moszkva ellen sérült meg – több mint egy évvel ezelőtt (Fotó: AFP)
Alan Dzagojev ugyan elutazott Budapestre, de térdsérülése miatt még nem léphet pályára a Groupama Arénában – erősítette meg a CSZKA Moszkva fehérorosz edzője, Viktar Hancsarenka (oroszosan Viktor Goncsarenko).

 

Az igazi meglepetés az lett volna, ha Dzagojev ott lehet a pályán csütörtök este Budapesten, az 59-szeres válogatott játékos ugyanis több mint egy évvel ezelőtt, 2018 november 3-án játszott legutóbb tétmérkőzésen. A Dinamo Moszkva ellen combsérülést szenvedett, majd februárban ugyan újra edzésbe állt, de tréning közben elszakadt a térdszalagja, így még hosszabb kihagyás következett számára.

Dzagojev a moszkvai csapat egyik legtöbbre tartott futballistája, a 29 esztendős támadó 2008 óta a CSZKA futballistája, nemzetközi szinten pedig a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságon tett szert hírnévre. Olyan klubokkal hozták szóba ekkortájt, mint a Chelsea, a Liverpool és az Everton.

Dzagojev szeptemberben kezdte újra az edzéseket, de azóta még csak a moszkvaiak meccskeretébe sem került be – most ennek ellenére utazott el Budapestre. Hancsarenka vezetőedző állítása szerint futballozni még ezúttal sem fog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik