El: Bendtner megtörte a gólcsendet, jött a Twitter-karate

Vágólapra másolva!
2014.11.07. 14:27
null
Nicklas Bendtner (Fotó: Action Images)
Nicklas Bendtner megszerezte első góljait a Wolfsburg mezében, mióta a nyáron elhagyta az Arsenalt. A dán csatár a Krasznodar elleni El-csoportmérkőzés (5–1) utolsó perceiben volt eredményes büntetőből és akcióból.

Bendter Angliában az elmúlt években mutatott (pontosabban nem mutatott) formájával és magánéleti botrányaival sok szurkoló ellenszenvét kivívta, gyakran volt gúnyolódó poénok áldozata, de bőven tett is érte.

Erre a vonatra ült fel Gary Lineker, televíziós szakértőként dolgozó korábbi angol válogatott futballista, aki talán túlzásba is esett Bendtner – az újév napja óta szerzett első – találatait látván.

„Bendtner két gólt szerzett a Wolfsburgban az utolsó percben. Ez nem vicc, ismétlem, ez NEM vicc!” – írta a Twitteren ironikus hangvételben Lineker.

Bendter a bejegyzést látva még melegében válaszolt, és meg is szerezte az erkölcsi győzelmet: „Nagyszerű tweet, barátom, jól csináltad. Ismétlem, nagyon jól csináltad.”

Nem sokkal később Lineker kissé meghunyászkodva csak ennyit reagált Bendtner válaszára: „Te is jól csináltad.”

A Wolfsburg 5–1-es csütörtöki győzelmével továbbjutó helyen áll El-csoportjában, a Bundesligában pedig jelenleg a második helyezett, négy ponttal van lemaradva a Bayern München mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik