El: Az első tizenöt percben tökéletesen játszottunk – Rebrov

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.09.19. 23:33
Mint megírtuk, a Ferencváros az Espanyol elleni 1–1-es döntetlennel kezdte meg szereplését a labdarúgó Európa-ligában. A mérkőzés után Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek vezetőedzője úgy vélekedett, csapata az első tizenöt percben tökéletesen játszott, s az FTC megérdemelte az egy pontot.
Szerhij Rebrov meccs közben (Fotó: Szabó Miklós)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Szerhij Rebrov meccs közben (Fotó: Szabó Miklós) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

 

„Ez nagyon erős mentális csata volt, főleg az első tizenöt percben tökéletesen játszottunk, és utána kellett jobban odatennünk magukat. Úgy gondolom, a szurkolók is örülhetnek, mert ez nagyon nehezen kiharcolt egy pont volt – vélekedett Rebrov a Sport Tv-nek. – Nekem, mint edzőnek, az a dolgom, hogy elhitessem a játékosokkal, hogy lehet itt keresnivalójuk. Olyan csapattal játszottunk, amely a La Ligában nagyon sokszor szerepelt, és úgy gondolom, hogy a gólig is nagyon jól tudtuk kontrollálni a mérkőzést.”

„A legtöbbeknek ez volt az első ilyen élményük, úgy gondolom, nagyon nagy koncentrációt kellett helyeznünk a védekezésre. Úgy vélem, otthon teljesen más mérkőzést tudunk majd játszani. Megérdemeltük az eredményt, megítélésem szerint a Dinamo Zagreb elleni tapasztalatok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy képesek legyünk így védekezni, ami persze fárasztó is volt.”

Mint az a fradi.hu-n olvasható, az ukrán szakember újságírói kérdésre Isael lecserélésére, valamint arra is reagált, mennyire volt elégedett a játékosai magabiztosságával.

„Isael az előző hónapban csak néhány percet játszott, sokat dolgozott, de ma ennyi volt benne. Boldog vagyok, hogy mindent megtett a csapatért, de még nem százszázalékos. A magabiztosság a játék része. Az első részében a meccsnek, láttuk, hogy ez egy új tapasztalat a számunkra. Meg kellett őriznünk az eredményt egy nagyon erős csapattal szemben, amely kiválóan futballozott, jól kontrollálta a labdát, ezért nagyot kellett küzdenünk védekezésben. A második félidőben próbáltunk kontrázni, de az már kevésbé sikerült.”

Rebrov elmondta azt is, hogy a kapott gólnál ő sem látta pontosan, mi történt, még vissza kell majd néznie videón.

A Nemzeti Sportot Barcelonából tudósítja: Borbola Bence (összefoglaló), Szabó Miklós (fotó)

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ
H-CSOPORT
Espanyol (spanyol)–Ferencváros 1–1 (0–1)
Barcelona,
Estadi Cornella-El Prat, 18 125 néző. Vezette: Dabanovics (montenegrói)
ESPANYOL: Diego López – J. López, Naldo Pereira, Espinosa, Vila (Pedrosa, 67.) – Roca – Melendo (Calleri, 56.), P. Lozano, Granero – Vu Lej, M. Vargas (Campuzano, 74.). Vezetőedző: David Gallego
FERENCVÁROS: Dibusz – Botka (Lovrencsics G., 66.), Blazic, Dvali, Heister – Ihnatenko (Frimpong, 85.), Haratin – Zubkov, Sigér, Nguen – Isael (Szihnyevics, 62.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: M. Vargas (60.), ill. J. López (10. – öngól)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Ludogorec Razgrad (bolgár)–CSZKA Moszkva (orosz) 5–1 (Wanderson 48., Lukoki 50., Keserü 52., 69., 73. – a harmadikat 11-esből, ill. Gyivejev 11.)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Ludogorec 1 1 0 0 5–1 +4 3
2. FERENCVÁROS 1 0 1 0 1–1 0 1
3. Espanyol 1 0 1 0 1–1 0 1
4. CSZKA Moszkva 1 0 0 1 1–5 –4 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik