Razvan Lucescu vállalja a felelősséget a vereségért (Fotó: Paokfc.gr)

 

 

 
Hat év után nyert ismét csoportmeccset magyar csapat
Nikolics: Taktikai szempontból tökéletes meccset játszottunk

„Nagyon rosszul játszottunk, a hozzáállásunk teljesen hibás volt. Nem koncentráltunk tökéletesen, talán túl magabiztosak voltunk. Ez teljes mértékben az én felelősségem, más üzenetet kellett volna küldeni a csapat felé a meccsel kapcsolatban. Ami az összeállításunkat illeti, nem számíthattam minden labdarúgóra, de valószínűleg változtatnom kellett volna a rotáción. A középhátvédeket nem tudom hibáztatni, néha rontanak, máskor tökéletes meccset hoznak le, felesleges egy-két játékosra kihegyezni a felelősséget, amikor az egész csapat rosszul játszott. A Vidi nagyon szervezett volt védekezésben, remek csapatról van szó. Nem tudtunk felállni a kapott gól után, egy játékosunk sem akadt, aki a vendégek kapujától huszonöt-harminc méteren belül jó megoldást választott volna. Ismétlem, minden probléma a mentalitásból, a hozzáállásból fakadt” – idézte a Vidi.hu Razvan Lucescut, a PAOK vezetőedzőjét.

A sport24.gr portál is ezt emelte ki Lucescu nyilatkozatából, hogy ez a vereség az ő felelőssége volt.

 

A Gazzetta.gr azt írta, hogy a PAOK nem bírta kihasználni a hazai pálya előnyét, de ha komolyan gondolja a továbbjutást, akkor két hét múlva, Budapesten revánsot kell vennie. A lap szerint a mérkőzés legjobbja a Vidi bolgár válogatott játékosa, Georgi Milanov volt.

 

A Zougla.gr azt emelte ki címben, hogy a PAOK önmagát verte meg. A portál szerint a csapat amatőr módon és felelőtlenül futballozott, és szomorú, hogy a Benfica (a BL-selejtezőben), majd a Chelsea ellen sorozatban harmadik hazai vereségét szenvedte el az európai kupaporondon.

 

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
L-CSOPORT
PAOK (görög)–Mol Vidi FC 0–2 (0–2)
Szaloniki,
Tumba Stadion. Vezette: Jevhen Aranovszkij (ukrán)
PAOK: Paszhalakisz – Léo Matos, Fernando Varela, Crespo, Tosca – Sahov (Prijovics, 52.), Canas – Limniosz (Varda, a szünetben), Pelkasz, el-Kadduri – Karelisz (Biseswar, 66.). Vezetőedző: Razvan Lucescu
Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Pátkai – Milanov (Nikolov, 79.), Huszti (Kovács I., 73.) – M. Scsepovics (Hodzic, 65.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerző: Huszti (12.), Stopira (45.)

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea 3 3
5–1 +4 9
2. PAOK 3 1 2 4–4   0 3
3. MOL VIDI FC 3 1 2 2–3 –1 3
4. BATE Boriszov 3 1 2 4–7 –3 3