El: A második büntető előtt biztos voltam benne, hogy megnyerjük – Sigér

T. M./P. V.T. M./P. V.
Vágólapra másolva!
2019.11.29. 07:05
Az FTC 2–2-es döntetlent játszott az Espanyol ellenhazai pályán az Európa-liga csoportkörében. A mérkőzést követően a ferencvárosiak három játékosa, Dibusz Dénes, Varga Roland, és Sigér Dávid nyilatkozott az NSO Tv-nek.

Nagyon nagy érzelmi hullámvasút volt a találkozó utolsó része. A spanyolok a második gólunk után gyakorlatilag hét emberrel támadtak, aminek eredménye lett a gól. Nagyon sajnáljuk, hogy ez így alakult, mivel közel álltunk a győzelemhez, de az utolsó fél percet leszámítva szép este volt nyilatkozta Dibusz Dénes.

Varga Roland csupán a partvonalról izgulhatta végig az utolsó perceket. Az FTC támadója szerint a kezükben volt a mérkőzés, és bosszantó, hogy így alakult a vége. Varga stábunknak azt is elárulta, hogy Szerhij Rebrov mit mondott a csapatnak a mérkőzés után.

Sigér Dávid hosszabb kihagyás után először lépett pályára klubcsapatában. A középpályás szerint hiába szerzett gólt, álomszerű akkor lett volna a visszatérés, ha győzni tud a csapat.

A második büntetőnél mondtam a csapattársaimnak, hogy szerintem ez gól lesz, és meg fogjuk nyerni. Azt éreztem, hogy ez lesz a forgatókönyv, és csak azért alakult így, hogy még drámaibb legyen az egész. Aztán a végén válóban inkább dráma lett belőle, de nem szabad emiatt kardunkba dőlni, mert jól teljesített a csapat.

Az NSO Tv videójából az is kiderül, hogy Dibusz Dénes szerint mi tüzelheti még jobban a csapatot Bulgáriában, a Ludogorec elleni sorsdöntő összecsapáson.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ
H-CSOPORT
FERENCVÁROS–Espanyol (spanyol) 2–2
CSZKA Moszkva (orosz)–Ludogorec (bolgár) 1–1

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Espanyol 5 3 2 12–3 +9 11
2. Ludogorec 5 2 1 2 9–9 0 7
3. FERENCVÁROS 5 1 3 1 4–6 –2 6
4. CSZKA Moszkva 5 2 3 2–9 –7 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik