El: a Fradi középpályása győzelemre számít Izraelben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 15:35
Fernando Gorriarán, a Ferencváros uruguayi középpályása úgy érzi, csapata nehéz meccsen kiharcolja a győzelmet – így pedig a továbbjutást Izraelben az Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában.

A Maccabi elleni első meccsen remekül játszott a csapat, nagy kár az ellenfél ráadásban szerzett egyenlítő góljáért. Győzelmet érdemeltünk volna, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt helyrehozzuk” – mondta a Fradi Médiának Fernando Gorriarán a visszavágót megelőzően.A Maccabi elleni első meccsen remekül játszott a csapat, nagy kár az ellenfél ráadásban szerzett egyenlítő góljáért. Győzelmet érdemeltünk volna, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt helyrehozzuk” – mondta a Fradi Médiának Fernando Gorriarán a visszavágót megelőzően.

Az együttes 23 éves uruguayi középpályása finoman szólva sem számít magasnak – a transferkmarkt.de adatai szerint 168 centiméteresre nőtt –, ennek ellenére sok légi párbajt megnyert az izraeli csapat ellen.

„Végig harciasan játszottam, a nálam magasabb emberek ellen is sikerült fejpárbajokat nyernem. A tempón van a legnagyobb hangsúly ilyenkor, mindig arra figyelek, hogy mielőtt az ellenfelem felugrana én már egy kicsit megtámaszkodjak rajta. Így hiába magasabbak, ezt ki lehet küszöbölni, mert nem engedem meg, hogy magasabbra emelkedjenek. Már Uruguayban is gyakoroltam, hogy miként tudok sikeres lenni a magas játékosokkal szemben” – adott magyarázatot, majd kitért a csütörtöki meccsre is.

Nagyon nehéz lesz az izraeli visszavágó, de úgy érzem, miénk lesz a győzelem.”

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ

CSÜTÖRTÖK
19.00:Maccabi Tel-Aviv (izraeli)–FERENCVÁROS (Tv:Duna World)
Az első mérkőzésen:
1–1
21.00: ÚJPEST FC–Neftci PFK (azeri) (Tv: Duna World)
Az első mérkőzésen:1–3

KEDDEN JÁTSZOTTÁK
BUDAPEST HONVÉD–FK Rabotnicski (macedón) 4–0
(Holender 6., 16., Danilo 63., 84. – az elsőt 11-esből)
Továbbjutott: a Budapest Honvéd, 5–2-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik