El: A fiúk tudják, hogy mi kell a sikerhez – Doll

Vágólapra másolva!
2018.07.18. 23:48
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll szerint játékosai tudják, hogyan vívhatják ki a továbbjutást a Maccabi Tel-Aviv vendégeként az Európa-liga 1. selejtezőkörének visszavágóján.

„Az első meccs eredménye inkább a Maccabinak kedvez – idézi a fradi.hu Thomas Dollt.De nem is baj, hogy gólt kell szereznünk, ez csak céltudatosabbá teszi az együttest. Megvan a tervünk a találkozóra, a fiúk tudják, hogy mi kell a sikerhez. Fontos lesz, hogy amikor helyzetbe kerülünk, hidegvérűek maradjunk és értékesítsük a lehetőségeinket. Az első mérkőzésen szervezett volt a csapat védelme, kevés lehetőséget engedtünk az ellenfélnek, a hajrában mégis gólt kaptunk. A tanulság, hogy egészen a hármas sípszóig agresszívnek kell lennünk. Láttuk a világbajnokságon is, hogy a pontrúgások meccseket dönthetnek el – ezekre is fokozottan oda kell figyelnünk. Magabiztosak vagyunk a találkozó előtt. A Maccabi Tel-Aviv ugyan rendkívül erős ellenfél, de egy meccsen képesek vagyunk legyőzni.”

A Maccabi Tel-Aviv–Ferencváros mérkőzést csütörtökön 19 órától rendezik, a párharc első meccsén 1–1-es döntetlen született a Groupama Arénában.

EURÓPA-LIGA
A MAGYAR CSAPATOK CSÜTÖRTÖKI PROGRAMJA
1. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
19.00:
Maccabi Tel-Aviv (izraeli)–FERENCVÁROS (Tv:Duna World)
Az első mérkőzésen:
1–1
21.00: ÚJPEST FC–Neftci PFK (azeri) (Tv: Duna World)
Az első mérkőzésen:1–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik