El: a Chelsea játékosa nehéz meccsre számít a Vidi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.12. 22:26
Csütörtökön a Mol Vidi FC a Groupama Arénában fogadja az angol Chelsea-t az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a londoniak középpályása, Ruben Loftus-Cheek nyilatkozott.

Ruben Loftus-Cheeket először a hétvégi, Manchester City elleni mérkőzésen történtekről, ezen belül is a londoni szurkolók rasszista viselkedéséről kérdezték.

„Úgy gondolom, jelentős lépéseket tettünk az elmúlt évtizedekben a rasszizmus visszaszorításának érdekében, ennek ellenére még mindig jelen van. Tisztában vagyunk vele, hogy nyomozás folyik, és ha bebizonyosodik, hogy rasszista kijelentések hangzottak el, nagyon kemény válaszlépéseket várok. Ezzel szemben fel kell lépni”– nyilatkozta az angol középpályás, majd elmondta, hogy a pályán kívül neki is voltak már negatív tapasztalatai.

GALÉRIA A CHELSEA ÉRKEZÉSÉRŐL ÉS A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL ITT!

Habár a Chelsea csoportelsőként már továbbjutott az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába, a játékos szerint nem fogják félvállról venni a Vidi elleni találkozót sem.

„Szerintem nehéz mérkőzés vár ránk holnap, de a Chelsea-nek nyilvánvalóan csak a győzelem lebeghet a szeme előtt. Nem játszhatunk úgy, mintha tudnánk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. Tekintettel arra, hogy az edző sok játékost pihentetni fog, több olyan kap lehetőséget, aki eddig alig szerepelt. Ez egy esély nekik, hogy megmutassák, érdemes volt őket a csapatba válogatni.”

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
L-CSOPORT
December 13.

18.55: PAOK–BATE Boriszov (Tv: Digi Sport1)
18.55: Vidi FC–Chelsea (Tv: Sport1)

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea 5 5
10–1 +9 15
2. BATE Boriszov 5 2 3 6–8 –2 6
3. VIDI FC 5 2 3 3–5 –2 6
4. PAOK 5 1 4 4–9 –5 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik