El: 17 éves kapussal és négy légióssal kezd a PAFC

Vágólapra másolva!
2020.08.27. 17:58
null
A Puskás Akadémia szerda este már a meccs helyszínén edzett (Fotó: Puskás Akadémia FC)
Az uefa.com közzétette a Hammarby–Puskás Akadémia Európa-liga-selejtező kezdőcsapatait.

 

Mint ismeretes, sokáig kérdéses volt, hogy milyen kerettel utazik el a Puskás Akadémia a Hammarby elleni, svédországi El-selejtezőre azt követően, hogy a felcsútiaknál – még az NB I 1. fordulója előtt – több játékosnak is pozitív lett a koronavírustesztje, és a PAFC a bajnokságban nem is lépett még pályára az új idényben.

Mint arról tegnap beszámoltunk, az El-keretbe több játékos is bekerült a felcsútiak NB III-as csapatából, és az uefa.com-on szerda délelőtt közzétett listához képest szerda estére változott a keret, több saját nevelésű fiatallal bővült a lista.

A PAFC a kapuban a 17 éves, az első csapatban újoncnak számító Auerbach Martinnal kezd a svédek ellen, a kezdőcsapatban pedig négy légiós kapott helyet, köztük csak egy nyári szerzemény, a brazil Weslen Júnior. A kispadon viszont kivétel nélkül 20 év alatti fiatalok foglalnak helyet.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ

19.00: Hammarby (svéd)PUSKÁS AKADÉMIA FC – élőben az NSO-n!
Stockholm,
Tele2 Arena. V: Zebec (horvát)
PAFC: Auerbach – Szolnoki, Hadzsiev, Spandler, Nagy Zs. – Radics,Deutsch – Kiss T., Plsek, Latifi, – , Weslen. Cserék: Kiss Á., Sipos, Hosszú, Kalmár B., Nagy L., Corbu, Komáromi. Vezetőedző: Hornyák Zsolt
Hammarby: Ousted – Söderström, Fenger, Fällman, Jeahze – J. Andersen, Bojanic – A. Khalili, Tankovic, Paulinho – I. Khalili. Vezetőedző: Stefan Billborn

A meccs online tudósítása itt olvasható!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik