Chelsea: „A BL sorsolásakor össze akartam törni a tévét”

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 15:41
null
Marcos Alonso nagyon csalódott és frusztrált volt a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásakor (Fotó: AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea balhátvédje, Marcos Alonso nagyon csalódott és frusztrált volt a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásakor, mivel csapata idén csak az Európa-ligában szerepelhet – éppen a Mol Vidi csoportjában.

 

„Amikor néztem a BL-sorsolást a tévében, tudva, hogy a csapatom nincs ott a sorozatban, össze akartam törni a tévét. Remélem, ez lecke számunkra, ebben az idényben mindenképpen BL-indulást érő helyen kell végeznünk a bajnokságban. Úgy gondolom, az előző szezonban többet érdemeltünk, és nagyon kár, hogy nem indulhatunk a legrangosabb európai kupasorozatban” – mondta Marcos Alonso a spanyol Onda Cero rádióállomásnak.

A spanyol játékos hozzátette, nem gondolkodott a távozáson, mert nagyon boldog a Chelsea-nél, és ameddig a klub nem akarja őt eladni, ő sem akar távozni.

A Chelsea az angol bajnokság előző kiírásának 5. helyén végzett így csak az Európa-ligába kvalifikálta magát. A csoportkörben a magyar bajnok Mol Vidi FC, a fehérorosz BATE Boriszov és a görög PAOK lesz az ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik