Borbola Bence és Szabó Miklós a Fradi szuperbravúrjáról. A CSZKA Moszkva elleni Európa-liga-meccsen 1–0-ra győztes magyar bajnok sikerének háttere, Rebrov és Varga, továbbá a nem nevezett, de a csapattal utazó Leandro – és még az is kiderül, miért ürítették ki az oroszok a Vörös teret... Európa-liga-összefoglaló két oldalon.

Szoboszlai Dominikra nem pikkel az edzője, csak éppen most őt rotálták. A Red Bull Salzburg magyar válogatottja az őt ért kritikáról is őszintén beszélt Smahulya Ádámnak, és azt is elárulta, hogy miként látja magát a Wales elleni Eb-selejtező utolsó percében, a szabadrúgáshoz letett labda mögött.

Hosszú Katinka duplán izgul a hétvégi SIL-viadal miatt. Olimpiai bajnokunk csapatfőnök-tulajdonosként is szerepet vállal a Duna Arénában, amúgy pedig olyannyira irigyli a sprintereket, hogy jövőre a legrövidebb távon is kipróbálná magát – Kovács Erika interjúja.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – a nagyszerű vízilabdázóval, Keszthelyi Ritával, aki nem nagyon tudja, hogyan kérték meg a kezét.