Videó: feltűnt? Óriási balhé lett belőle a darts-vb-n!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.22. 17:27
Mint arról beszámoltunk, szerda este a dartsvilágbajnokság első fordulójában a 27. helyen kiemelt Justin Pipe kis híján kiesett, ám ellenfele, Bernie Smith meccsnyilakat hibázott, így végül Pipe nyert és ment tovább. Igaz, nem épp a legsportszerűbb eszközökkel…

Ugyanis bár sokaknak fel sem tűnt Pipe trükkje, a felvételek visszanézése után kiderült, az angol szándékosan mindig akkor köhögött, mikor ellenfele sorsdöntő dobásra készült.

Ez persze akár véletlen is lehetett volna, talán ezért nem is foglalkozott vele eddig senki, a most előkerülő felvételek alapján azonban egyértelműen látható az arckifejezéséből: ez nem véletlen volt.



Ebből pedig most óriási balhé lett a dartsvilágbajnokságon, és a szurkolók azt követelik, azonnal büntessék meg vagy akár zárják ki az angolt. Ha ugyanis ezért nem jár semmilyen szankció, akkor bárki bevethet majd ilyen eltereléseket…

A szurkolók legnagyobb problémája nem is a hanghatással van, elvégre a nézők is folyamatosan ordítanak, ez már nem zavarhatja a profikat, ám a szándék mindenképp büntetendő lenne!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik