Bradyé volt a nap ütése, a győzelemhez viszont ez is kevés volt (Fotó: AFP)

 

A találkozón nem voltak nézők, sőt, segítők sem álltak rendelkezésre, a felszereléseit így mindenki maga szállította. A párosok végigjátszották a 18 szakaszos pályát. Az első kilenc lyuk Woodséknak sikerült jobban, Mickelsonék viszont a folytatásban megnyerték a 11. és a 14. szakaszt is, a „hajrában” azonban nem tudták lefaragni a hátrányukat.


AZ 1–10. FORDULÓ MENETRENDJE
A 11–17. FORDULÓ MENETRENDJE
A CSOPORTOK ÁLLÁSA
A KONFERENCIÁK ÁLLÁSA
A RÁJÁTSZÁS MENETRENDJE

A verseny – amellyel 10 millió dollárt adományt kívántak összeszedni a COVID–19 járvány kezelésére, ezt pedig bőven sikerült is túlszárnyalni, hiszen 20 millió dollár jött össze – legszebb jelenete viszont a vesztes félhez tartozik, amikor is Brady a hetedik szakaszon 100 yardról talált a lyukba. Ez éppen azután történt, hogy az irányítót a kommentátorként közreműködő Charles Barkley az addigi gyengébb produkciója miatt ugratta. Ez volt a nap ütése, amiért önmagában 100 ezer dollár felajánlás érkezett.

A mérkőzés két és fél héttel előzte meg a profi golfozók versenysorozatának újraindítását. A márciusban leállított PGA Tour a június 11-én kezdődő Coloniallal veszi újra kezdetét, a mezőnyben a 15-szörös Major-győztes Woodsszal és az eddig öt Majoron diadalmaskodó Mickelsonnal.

Brady és Manning minden idők legjobb NFL-irányítói közé tartozik. A még mindig aktív, 42 éves Brady hatszor nyert bajnokságot, míg a már visszavonult, 44 éves Manning kétszer.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos, egy helyen itt!

NFL on Twitter

TOM. BRADY (via @BleacherReport) https://t.co/Q1kBnGqbr3