Videó: a felfújt karú orosz ketrecharcosnak állt, hiba volt

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.22. 13:27
Manapság, 2019 végén már igazán őrültnek kell lenni ahhoz, hogy a testépítők körében jól ismert és már rég elátkozott szintololajat használja valaki. De ha valaki ehhez elég őrült, akkor azon már meg sem lepődünk, ha azt gondolja, ettől erős is lesz…

Ha esetleg valaki nem ismeri a szintololajat, örüljön neki! Ez a termék a kevésbé lelkes, villámgyors eredményre váró „testépítőknél” terjedt el egy időben, ezt befecskendezve ugyanis mesterségesen fel lehet fújni az izmokat.

Manapság azonban már szinte senki sem használja, hiszen azóta kiderült, elképesztően veszélyes, ráadásul az eredmény is finoman szólva érdekesen néz ki.

Жди осталось чуток! @oleg_mongol_rezerv Продолжение самого боя будет на моём официальном аккаунте: @kirilltereshin96 @kirilltereshin96 @kirilltereshin96 #бойподготовка

Egy orosz „testépítő”, nevezetesen Kirill Teresin azonban továbbra is esküszik a szintololajra, és büszkén viseli a „Popeye” becenevet, amelyet furcsa karja miatt kapott.

Sőt, hogy bebizonyítsa, ez nem csak látszat, erő is párosul óriási karjaihoz, most kiállt egy blogger ellen egy meccsre ketrecharcosként.

Mondanunk sem kell, nem lett szép vége, és kevesebb mint három percig bírta a ketrecben, mielőtt kopogott a padlón…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik