Videó: a 14 mp-es szépséget kérdezte, eltört négy bordája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.05. 18:11
null
A nő, aki megtanítja a világnak: ne ítélj a külsőről! (Fotó: Sports Illustrated)<br />
Ronda Rousey nevét lassan az egész világon megismerik. Az MMA-harcos gyilkos szépség legutóbb egy 14 másodperces győzelemmel hívta fel magára a figyelmet, most pedig egy egyszerű interjúval robbantotta fel a közösségi oldalakat.

A UFC (Ultimate Fighting Championship) harmatsúlyú női bajnoka a „Tru MMA” című műsorba kapott meghívást, ahol Aaron Tru úgy gondolta, remek poén lesz azt mondani: „Engem úgysem tudsz eldobni…”

Még sosem volt ennyire szexi…
A Sports Illustrated sem feledkezett meg Ronda Rouseyról, galériánkat a gyilkos szépségről IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Egy apróságot azonban elfelejtett a műsorvezető: a korábban cselgáncsozó Rousey kisasszony a 2007-es világbajnokságról, valamint a 2008-as olimpiáról is éremmel távozott, és „meglepetésre” a ketrecharctól sem jött ki a gyakorlatból.

Aaron Trunak esélye sem volt, a fenti mondata után már repült is a földre, ráadásul a lehető legkellemetlenebb módon, úgy érkezett a hátára, hogy négy bordája is eltört.

Előbb-utóbb mindenki megtanulja, nem szabad a külső alapján ítélni, és bár bájos mosolyával bárkit megtéveszt az amerikai szépség, egy mozdulattal legyalulná Shaquille O’Nealt is…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik