UFC: Újra történelmet írtam – Conor McGregor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.19. 08:03
null
McGregor így örült, hogy a Nurmagomedovtól elszenvedett vereség után győzelemmel tért vissza a ketrecbe (Fotó: BBC/Twitter)
A UFC-be 40 másodperces TKO-győzelemmel visszatérő MMA-harcos, Conor McGregor a Donald Cerrone elleni meccse után történelmi sikerről beszélt. 


„A vállam jó fegyvernek bizonyult, úgy tűnik, nagyon jónak. Nagyon jó érzés, hogy történelmet írtam, újabb rekordot állítottam fel. Az első ember vagyok, aki három különböző súlycsoportban is kiütéssel tudott győzni. Boldog és büszke vagyok, köszönöm mindenkinek a támogatást" – mondta a Donald Cerrone elleni győzelem után Conor McGregor, aki a pehelysúly és a könnyűsúly után immár a váltósúlyban is fel tud mutatni KO-s győzelmet. Az írnek váltósúlyban a mostani volt a harmadik mérkőzése, korábban ebben a kategóriában Nate Diaztól egyszer kikapott, egyszer pedig pontozással győzött.

„A UFC ugyan oszthat öveket más harcosoknak, ösztönözve őket, hogy átvegyék a bajnokok bajnoka státuszomat, de több súlycsoportban kiütéses győzelmet nem adhatnak” – mondta McGregor, aki még 2016-ban a UFC első olyan világbajnoka lett Eddie Álvarez legyőzésével, aki egyszerre két súlycsoportban is birtokolta a vb-övet, könnyűsúlyban és pehelysúlyban is.

McGregor a folytatásban még egyszer hangsúlyozta, hogy történelmet írt és beszélt hazájáról, valamint az ír emberekről is, hogy miattuk is fontos ez a győzelem.

Végül az ellenfelének is köszönetet mondott a meccsért: „Köszönöm, Donald! Nagyra értékellek, ki…ott nagy legenda vagy ebben a játékban.”

 

ESPN MMA on Twitter

After his #UFC246 win, @TheNotoriousMMA was overwhelmed with emotion https://t.co/4O3GQFqe3m



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik