UFC: Overeem TKO-val győzte le a visszatérő Harrist – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.17. 09:17
null
Mind a két harcos rendkívül sportszerűen viselkedett az összecsapás után (Fotó: UFC Europe/Twitter)
A kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezete, a UFC újabb gálát rendezett meg zárt kapuk mögött, ezúttal az Oregon állambeli Portlandben. A UFC Fight Night 172 fő mérkőzésén Alistair Overeem a második menetben technikai KO-val intézte el a nevelt lánya elvesztése miatt az oktagonba hosszabb kihagyás után visszatérő Walt Harrist.

Walt Harris nevelt lánya, Aniah Blanchard 19 éves korában, 2019 októberében tűnt el. Később kiderült, a 19 éves lányt elrabolták, majd a tettesek lelőtték. A tragédia óta most először lépett az oktagonba a 36 éves amerikai harcos. Ellenfele a korábbi K–1-es világbajnok Alistair Overeem volt – a 40. életévét a gála másnapján, május 17-én betöltő holland harcossal kapcsolatban sokan arra számítottak, hogy ha nem nyer, akkor akár a visszavonulását is bejelentheti.

Erre végül nem került sor, hiszen annak ellenére, hogy Harris jobban kezdett, több ütést is bevitt Overeemnek, a holland állta a sarat, és a második menetben egy fejrúgás után néhány ütéssel a földre vitte az ellenfelét, így technikai KO-val nyert.

Az összecsapás utáni interjúk, benne 1:30-tól Overeem fejrúgása


A mérkőzés után mind a két harcos nagyon sportszerűen viselkedett és nyilatkozott, Harris az Instagramon külön megköszönte Overeemnek, hogy ellene léphetett oktagonba, továbbbá mindenkit biztosított, hogy folytatni fogja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik