UFC: Nurmagomedov édesapja koronavírusos, kritikus az állapota

Vágólapra másolva!
2020.05.19. 12:29
null
Habib Nurmagomedov édesapja is elkapta a koronavírust (Fotó: AFP)
Habib Nurmagomedov édesapjának egészségügyi problémái mögött a koronavírus áll – az orosz ketrecharcos ezt a közösségi oldalán jelentette be.

 

Mint ismert, Nurmagomedov apját, aki egyben az edzője is, néhány napja súlyos állapotban szállították egy moszkvai kórházba, ahol szívműtéten esett át– a címvédő Habib Nurmagomedov Justin Gaethje elleni mérkőzését emiatt el is halasztották.

Az orosz ketrecharcos most az Instagram-oldalán számolt be róla, miszerint édesapja,Abdulmanap Nurmagomedov egészségügyi problémái mögött a koronavírus áll.

„Jelenleg is kórházban van, az állapota nagyon súlyos, a vírus miatt komplikációk léptek fel a szívével– olvasható az RT Sport fordításában. – Egy éve már meg kellett operálni a szívét, a vírus pedig most súlyos problémákat okoz. Ismét megműtötték, nagyon nehéz és bonyolult a helyzet. Köszönjük a sok támogatást és az imákat!”

Nurmagomedov a videóban hozzátette: több mint húsz rokona kényszerült intenzív kezelésre a koronavírus miatt.

„A betegség nem válogat. Nem kérdezi meg a kereszt- és a vezetékneved, nem kérdezi meg, gazdag vagy-e, netán szegény. Sok közeli ismerősöm édesapját és édesanyját elragadta. Bárki elkaphatja, csak együtt győzhetjük le.”

609.9k Likes, 18.2k Comments - Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Instagram: ""


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik