UFC: Mayweather a ketrecben is bemutatkozna? Itt a válasza!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.22. 19:06
Miután Conor McGregor, napjaink legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa bemutatkozott a ringben Floyd Mayweather ellen, a szurkolók felvetették, úgy lenne fair, ha cserébe Mayweather is kipróbálná magát a ketrecben. Persze úgy tűnt, ez sosem fog megtörténni… Vagy mégis?

Joe Rogan, a UFC kommentátora ugyanis úgy tudja, Dana White, a szervezet első embere jelenleg is tárgyalásban áll Floyd Mayweatherrel.

Rogan a craziestsportsfights.com oldalnak adott interjút, amiben elmondta, nemrég beszélt Dana White-tal, aki elismerte neki, Mayweather teljesen komolyan gondolja, be akar mutatkozni ketrecharcosként is!

„Ez az ember egy őrült, mondtam neki, hogy meg fogják ölni a ketrecben, de ez sem tántorította el, tényleg ezt akarja csinálni…” – mondta állítólag a UFC elnöke.

Ezt követően Mayweather is reagált a pletykára:

„Nemrég felhívtak, és megkérdezték, bevállalnám-e a UFC-t. Még nem döntöttem, de ha úgy akarom, bármikor kipróbálhatom magam a ketrecben. Miért ne kötnék egy milliárd dolláros szerződést három-négy meccsért cserébe?!” – mondta Mayweather a fighthype.com-nak.

Talán még Mayweather sem tudja, mit akar… (Fotó: AFP)
Talán még Mayweather sem tudja, mit akar… (Fotó: AFP)

Azt, hogy igazából mit szeretne Mayweather, azt talán még maga sem tudja, ugyanis néhány órával később ugyanennek az oldalnak már azt mondta, mégsem akar a ketrecben harcolni, de ha akarná, megtehetné.

Hogy ez csak a show része vagy valóban komolyan gondolja Mayweather a ketrecharcos jövőt, arra idén már biztosan nem kapunk választ…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik