UFC: az olimpiai bajnok 32 mp-es TKO-val írt újra történelmet – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.20. 12:06
null
Cejudo így ünnepelte meg Dillashaw legyőzését (Fotó: ESPN)
A 2008-ban birkózásban olimpiai bajnok, de immár az MMA-ban, azon belül is a szakág vezető, amerikai szervezeténél, a UFC-nél vitézkedő amerikai Henry Cejudo ismét történelmet írt.

 

Az amerikai Henry Cejudo bármibe is kezd, „mindig” történelmet ír. 2008-ban, 21 éves korában ő lett minden idők egyik legfiatalabb szabadfogású birkózó olimpiai bajnoka, majd tíz évre rá, 2018-ban ő lett az első harcos, aki ötkarikás bajnokként világbajnoki címig jutott a világ első számú MMA-szervezeténél, a UFC-nél, miután legyőzte Demetrious Johnsont.

A légsúly világbajnoka ezt követően szombaton, magyar idő szerint vasárnap hajnalban az eggyel magasabb kategóriából, a harmatsúlyból érkező, ott szintén világbajnok honfitárs, T.J. Dillashaw ellen 32 másodperc alatt megvédte a címét!

Cejudónak sikerült hamar padlóra küldenie a kihívót, aki az olimpiai bajnok záporozó ütései közepette képtelen volt felállni, így a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet. Cejudo a légsúly történetének leggyorsabb győzelmét aratta címmérkőzésen, a UFC történetében pedig ez volt az ötödik leggyorsabb KO/TKO címmeccsen.

ÍME, A VILLÁMKIÜTÉS

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik