Triatlon: láncfűrésszel támadtak az utcán a dél-afrikai sportolóra

Vágólapra másolva!
2018.03.06. 21:15
Láncfűrésszel támadtak a dél-afrikai Durban utcáin Mhlengi Gwalára, a 27 éves triatlonosra, aki súlyos sérüléseket szenvedett – írja a Times Live.

A helyi beszámolók szerint Gwala délután három óra körül kerékpáros edzést tartott, amikor három férfi körülvette és egy bokorba szorította. „Megpróbálta felajánlani a telefonját, és pénzt is ígért a támadóknak, akik a földre lökték és egy láncfűrésszel megpróbálták levágni a lábát. Súlyos sérüléseket szenvedett, több műtétre lesz szüksége" – nyilatkozta Sue de la Porte, a triatlonos edzője, aki hozzátette: a 27 esztendős sportoló lábából ömlött a vér, de el tudott menekülni. „Megpróbálta felajánlani a telefonját, és pénzt is ígért a támadóknak, akik a földre lökték és egy láncfűrésszel megpróbálták levágni a lábát. Súlyos sérüléseket szenvedett, több műtétre lesz szüksége" – nyilatkozta Sue de la Porte, a triatlonos edzője, aki hozzátette: a 27 esztendős sportoló lábából ömlött a vér, de el tudott menekülni.

Dennis Jackson dél-afrikai sportvezető elmondása szerint a támadók indítéka ismeretlen. „Volt náluk egy láncfűrész, amivel megpróbálták levágni az egyik lábát. Nem tudjuk, meddig mentek volna el, ha nem sikerül Gwalának elmenekülnie. Annyit tudunk, hogy életben van, magánál van, és orvosi ellátásban részesül."




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik