Kihívás Napja: kitolták a nevezési határidőt

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 13:03
A Magyar Szabadidősport-szövetség a települési önkormányzatok kérését figyelembe véve úgy döntött, hogy 2013. május 8-ig kitolja a nevezési határidőt.

A Kihívás Napja 1991 óta hazánk legnépszerűbb lakossági sporteseménye. Magyarországon eddig összesen 1591 település vett részt a vetélkedésben. Tavaly a versenyben induló falvak és városok lakói egyetlen nap alatt 48 millió percnyi testmozgást végeztek.

A Kihívás Napjának célja, hogy a lakosság körében kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. Nagy előnye, hogy a résztvevőknek nem kell utazniuk, helyben, megszokott környezetükben mozoghatnak, sportolhatnak.

A Kihívás Napja idei újdonsága a SZEMETISZ programjával közösen meghirdetett versenye.

Ugye Te sem szeretnéd, hogy szűkebb és tágabb környezetedet ellepje a szemét? Ha nem szeretnél egy szemétdombon élni/sportolni/kirándulni, akkor csatlakozz a Tisztul az Ország mozgalomhoz, és töltsd le az alkalmazást mobiltelefonodra.

Regisztrálj, járj nyitott szemmel és készíts minél több bejelentést 2013. május 10–21 között olyan szemetekről, amikre te találsz rá valahol, majd szervezz csapatot, hívd meg barátaidat, kollégáidat és vegyetek részt a Kihívás Napján 2013. május 22-én mindannyian a bejelentett szemetek eltakarításában!

Vajon melyik település fogja elnyerni a 2013. évi Kihívás Napja Zöldbarát címét elnyerni?

Bővebb információ: http://www.kihivasnapja.hu/index.php?WG_NODE=WebHirek&WG_OID=NSTf_25d6646&WG_FUSK0=2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik