Tömegsport: Hegyvidéki Fitparádé a MOM Sportban

Vágólapra másolva!
2015.10.15. 09:03
Egy őszi hétvégén nem is lehetne jobb programot választani, mint a MOM Sportban megrendezésre kerülő Hegyvidéki Fitparádét október 17–18-án. Miközben szórakozunk, a zsírpárnáink egy részétől is megszabadulhatunk, és megtudhatunk mindent az egészséges életmódról.

Aki szereti a fitneszt, a mozgást, az nem hagyhatja ki ezt a rendezvényt, ahol két napon keresztül a legváltozatosabb és néhány, Magyarországon máshol eddig még nem látott mozgásformát is kipróbálhat. A Fitparádé egyedülálló abból a szempontból, hogy egy időben rendeznek versenyeket, programokat a sportcsarnokban, a szabadtéren és az uszoda medencéiben.

Szombaton a legszebb testű férfi és női versenyzők vonulnak fel többek között a FitModel World verseny keretében, de lesz szkander világkupa, fekvenyomó bajnokság, küzdősport bemutatók, Cross Challenge és Fitexpo is. Az igazán csajos nap vasárnap lesz, amikor a MOM Sportcsarnokban bárki részt vehet Rubint Réka Alakreform óráján, ahol ráadásul az első 500 mozogni vágyó ajándékot kap. Lesz aerobic, tánc, a kültéri medencében pedig SUP jóg és fitnesz, sőt hulahoppverseny, ahol ismert celebek is tekerik majd derekukon a karikát!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik