Tokió 2020: a NOB nem pánikol, csak előre tekint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.28. 16:42
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke egy interjúban elmondta, a NOB csak előre tekint, s csak azon dolgoznak, hogy a többi szervvel együtt biztosítsák a sportolók biztonságos felkészülését és kvalifikációs eseményeit, hogy aztán július 24-én meggyújthassák az olimpiai lángot az Olimpiai Stadionban – hívja fel a figyelmet a Magyar Olimpiai Bizottság a hivatalos oldalán.

„Remek egység és szolidaritás jellemzi az olimpiai mozgalmat a felkészülés és különösen a kvalifikáció tekintetében. Nagyon büszke vagyok erre, hiszen rengeteg nemzeti olimpiai bizottság, ország és szövetség dolgozik együtt azért, hogy kezelje a vírus által támasztott kihívást” – idézi Bach szavait a MOB honlapja.„Remek egység és szolidaritás jellemzi az olimpiai mozgalmat a felkészülés és különösen a kvalifikáció tekintetében. Nagyon büszke vagyok erre, hiszen rengeteg nemzeti olimpiai bizottság, ország és szövetség dolgozik együtt azért, hogy kezelje a vírus által támasztott kihívást” – idézi Bach szavait a MOB honlapja.

A sportvezető elmondta, találgatásokba nem hajlandó bocsátkozni, s most a legfontosabb, hogy a szervezők és a NOB biztosítsák a kvalifikációs folyamatot és a sportolók védelmét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik