Terepfutás: Fuss, Forest! – viadal a Budakeszi Vadasparkban

Vágólapra másolva!
2020.02.27. 12:06
Fuss, Forest! elnevezéssel terepfutóversenyt rendez a Budakeszi Vadaspark április 5-én, vasárnap.

A verseny egyszerre jótékonysági és családi futás, amelyen a néhány száz méterestől a félmaratonig hat táv közül választhatnak az indulók – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Aki benevez a versenyre, aznap ingyenesen látogathatja a Vadasparkot. A bevételt a vadmacskák védelmére, életmódjuk tanulmányozására fordítják.

A Budakeszi Vadaspark környékén található erdők és turistautak a Budai-hegység legszebb részei közé tartoznak, ezen a területen, illetve a Vadaspark közvetlen közelében alakították ki a szervezők - a Budakeszi Vadaspark, az Örökerdő Alapítvány és a CoffeeRUN Sportegyesület – az útvonalakat úgy, hogy azok közül a legkisebbek által is könnyen teljesíthető néhány száz méterestől az alapos felkészültséget igénylő félmaratonig minden korosztály és résztvevő megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A rajt és a cél a Budakeszi Vadaspark főbejáratánál lesz. A kistávok 9:30-tól 10 percenként, a Tűzróka (4 km) és a Vadmacska futam (8.8 km), valamint a Hiúz félmaraton indulói 10 órakor rajtolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik