A labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának rangadóján a ferencvárosiak az első negyedóra után egy remek támadás végén Ivan Petrjak révén szereztek előnyt a Honvéddal szemben, amelyet a mérkőzés végéig meg is őriztek, így sikerült elhúzniuk az őket üldöző kispestiektől. De nem csak emiatt volt érdemes követni a játéknapot, hiszen például az Újpest parádés lövéssel intézte el a Debrecent, a Mezőkövesd és a Kisvárda is négy gólt szerzett, a Puskás Akadémia pedig nagy izgalmak közepette győzte le a Mol Vidit. Tudósítások, értékelések, elemzések a vasárnapi Nemzeti Sportban.

A berlini vízilabda-világkupa elődöntőjében a szerb együttes az elején 5–2-re elhúzott, ám válogatottunk visszakapaszkodott, és nagy csata végén legyőzte az örök riválist – a vasárnap délutáni aranycsatában Ausztrália az ellenfél.

Száguldó Hamilton. A Mercedes brit pilótája káprázatos kört ment az időmérőn, s pályafutása során 79. alkalommal indulhat az élről. A Szingapúri Nagydíj szombati történéseit Zsoldos Barna foglalta össze.

A Veszprém férfi kézilabdacsapata jól bekezdett a Bajnokok Ligájában, a magyar bajnoki ezüstérmes a Kielce elleni mérkőzés nagyobb részében vezetett, s megérdemelten győzött a csoportkör első fordulójában. Simon József beszámolója.

Davis-kupa-csapatunk csodaközelben! A Borsos Gábor, Nagy Péter páros kétszettes hátrányból fordított a csehek ellen, így a magyar együttes az utolsó nap előtt 2:1-re vezet. Az újabb bravúrról Klein Ron tudósított.

És vasárnap lévén természetesen most is jelentkezünk a fiatalok sportjával foglalkozó Junior-melléklettel!