Sznúker-vb: O'Sullivan vezet az elődöntőben, Wilson hátrányban

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.08.13. 01:00
null
O'Sullivan vezetéssel várhatja a folytatást az elődöntőben (Fotó: AFP)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Ronnie O'Sullivan 5:3-ra vezet Mark Selby ellen, míg a címvédő Judd Trumpot búcsúztató Kyren Wilson 6:2-es vesztésre áll Anthony McGill-lel szemben az első szakasz után. 

 

Ronnie O'Sullivan már a mérkőzés elején nagyon magabiztosnak tűnt, Mark Selby hibáit kihasználva 4–1-re elhúzott a 44 esztendős sznúkerjátékos. A gyenge kezdés után Selby feljavult, s az első szakasz végére 5:3-ra feljött. A hétszeres világbajnok, Stephen Hendry szerint Selby a borzalmas indítás után úgy érezheti, hogy szinte megnyerte a szakaszt azzal, hogy nem engedte ellépni O'Sullivant.

„Selby úgy foghatja fel, hogy majdnem megnyerte az első szakaszt. O'Sullivan szerintem kicsit csalódott egy ilyen kezdés után, de az 5:3-as vezetést biztosan aláírta volna a meccs előtt – mondta Hendry.

Anthony McGill – akinek ez az első világbajnoki elődöntője – egészen elképesztő módon 6:2-re vezet az első szakasz után Kyren Wilson ellen. Az első három frame-ben Wilsonnak válasza sem volt. Az angol játékos egyébként 31 helyezéssel magasabban van rangsorolva skót riválisánál.

SZNÚKER
VILÁGBAJNOKSÁG, ELŐDÖNTŐ

Kyren Wilson (angol, 8.)–Anthony McGill (skót) 2:6 – részeredmény
Ronnie O'Sullivan (angol, 6.)–Mark Selby (angol, 7.) 5:3 – részeredmény

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik