Szalai: a horvátverés a mérce; Kenderesi nem nyugszik bele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 23:00
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Szalai Ádám szerint mostantól a horvátok elleni teljesítmény a mérce. A magyar labdarúgó-válogatott centere Babják Bencének az egyenes beszéd fontosságáról, az Eb-re való kijutásról, a közösségi médiáról, a családról és a pályán kívüli életéről is beszélt.
Szalai Ádám szerint mostantól a horvátok elleni teljesítmény a mérce.
A magyar labdarúgó-válogatott centere Babják Bencének az egyenes beszéd fontosságáról, az Eb-re való kijutásról, a közösségi médiáról, a családról és a pályán kívüli életéről is beszélt.

Tájkép csata után. A Magyar Kupa-negyeddöntő Vidi–Fradi slágermeccse kapcsán sérülésekről, kiállításról, eltiltásról és felgyógyulásról.

Kopár István harmadszor kerülte meg a Földet. A teljesítménypróbázó vitorlázó majdnem kilenc hónapot töltött az óceánon, és Tóth Anitának azt is elmesélte, hogy többször is képességei határán érezte magát.

Kenderesi Tamás nem nyugszik bele a második helyekbe. A debreceni országos bajnokságon Milák Kristóf mögött élete legjobbjával ezüstérmes pillangózó már elhiszi, hogy innen is van feljebb. Talán már Tokióban – Kovács Erika interjúja.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém 8 oldalon – az előítéletekkel leszámoló, férfiakat megszégyenítően ügyes, emellett lélegzetelállítóan csinos autóversenyzővel, Vogel Adrienn-nel és a kétheti sportos tv-műsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik