Sportmenedzsment: átvették diplomájukat az első évfolyam végzősei

Vágólapra másolva!
2019.07.12. 21:17
null
A végzősök (Fotó: uni-milton.hu)
Megkapták a diplomájukat a sportlétesítmény-menedzsment első évfolyamán végzett hallgatók a Milton Friedman Egyetemen – derült ki az egyetem közleményéből.

 

Több mint 25 hallgató vehette át diplomáját pénteken a Milton Friedman Egyetem diplomaosztóján a margitszigeti Holdudvarban rendezett eseményen, ahol a sportlétesítmény-menedzsment szakirányú továbbképzés végzőseinek Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, valamint Szatmári Péter, a Milton Friedman Egyetem rektora adta át az elismerő okleveleket.

Az egyetem felismerte, hogy a sportlétesítmény-menedzsment területén jelentős hiány van a megfelelően képzett szakemberekből, ezért indította el 2018-ban az országban egyedülálló posztgraduális képzést, amelyre rögtön hatalmas volt az érdeklődés és a túljelentkezés. A hallgatók korszerű menedzsment-ismereteket, jogi hátteret, műszaki ismereteket és pénzügyi képzést is kaptak, így gond nélkül láthatják el feladatukat a jövőben a kluboknál, sportszövetségeknél és létesítményüzemeltetéssel foglalkozó vállalkozásokban.

A Milton Friedman Egyetem sportlétesítmény-menedzsment szakirányú továbbképzésének szeptemberben induló kurzusára 2019. augusztus 25-ig várják a jelentkezőket.

További információ az egyetem honlapján érhető el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik