Speciális Olimpia: magyar aranyban úszott Antwerpen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 16:10
A délelőtti két aranyat és egy bronzérmet követően délután négy első és egy harmadik helyet szereztek a speciális magyar olimpikonok az Antwerpen zajló Európa Játékokon.
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE

Tollaslabdában Török Katalin és Lakatos Richárd döntőjét egy időben rendezték az Antwerpen Expóban. Ahogy az várható volt, mindkét versenyzők magabiztos játékkal és nagy különbséggel győzött a két nyert szettig tartó mérkőzésen. Török Katalin Isle of Man-i, míg Lakatos Richárd görög ellenfelet legyőzve lett aranyérmes.

Az aranyeső az uszodában és a bocsacsarnokban folytatódott. Az egri Horváth Krisztina 100 méter gyorson állhatott fel a dobogó legfelső fokára Németh István pedig 100 háton lett bronzérmes. A Dudás Gábor, Perskó Gábor Szilárd összeállítású bocsapáros 8–0-ra visszavágott a döntőben Svájcnak a hétfőn, csapatban elszenvedett vereségért, így az első helyen végzett.

Női párosunk is ragyogóan játszott. Füri Klára és Tóka Lászlóné a házigazda belga kettőst győzte le nagy csatában 6–2-re a bronzéremért játszott meccsen.

Szerdán már atlétikában, cselgáncsban és tornában is döntőket rendeznek. A Nemzeti Sport Online és az NSO Tv mindennap friss hírekkel és érdekességekkel jelentkezik az antwerpeni Európa Játékokról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik