Spartathlon: Igyekeztem csak magamra koncentrálni – Maráz

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.09.28. 20:21
null
Maráz Zsuzsanna megvédte Spartathlon-bajnoki címét (Fotó: spartathlon.gr)
Mint beszámoltunk róla, Maráz Zsuzsanna megvédte címét a görögországi Spartathlon ultrafutóverseny nőknek szóló kiírásában. A férfiaknál kettős magyar siker született, Bódis Tamás mögött Csécsei Zoltán ért célba. A Csupasport szombaton két magyar főszereplőt is megszólaltatott.

 

„Nagyon boldog vagyok, el se hiszem, hogy sikerült ismét megnyerni a Spartathlont. Igazán meleg volt, sokan ki is estek. Nem számítottam ilyen magas hőmérsékletre, a páromék mondták, harminchat fok is volt, néha még többnek is érződött, ezért aztán szinte meglepetés, hogy így sikerült nekem a verseny. Nehéz volt – ez az első szó, ami először eszembe róla, de persze sosem könnyű, nem adják ingyen a teljesítést, a sikert. Az indulás előtt átnéztük, ki milyen eredményekre képes, több erős versenyző is futott, de aztán igyekeztem senkivel sem foglalkozni, csak magamra koncentrálni, így sikerült elérnem a nagyon jó eredményt” – mondta Maráz Zsuzsa a csupasport.hu oldalnak adott interjúban.

A teljes beszélgetést itt olvashatja el.

A férfiaknál Bódis Tamás mögött, a második helyen záró Csécsei Zoltán is boldogan beszélt a szabadidős portálnak.

„Az jár még a fejemben, hogy az utóbbi néhány hónapban hatvanfős futócsapatot raktam össze, keményen dolgoztam az építőiparban, megszületett a kislányom, és még így is felkészültem a Spartathlonra – azt hiszem, eléggé pluszosan zártam az eseményt. Persze, az az álmom, hogy egyszer megnyerjem, de teljesen elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, hiszen másfél hete még beteg voltam, szinte pont a kezdésre jöttem ki belőle, ráadásul hétfőn nem aludtam, mert dolgoztam” – mondta Csécsei Zoltán.

A vele készült interjút ide kattintva olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik