NSO-tanóra: Székely „Penge” Pál tartott matekórát – videó

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 16:31
null
Székely „Penge” Pál tartott matematikaórát az NSO Facebook-oldalán (Grafika: Szabóky Zsolt)
A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. A biológia és az irodalom után ezen a héten a matematikával folytattuk, ezúttal Székely „Penge” Pált kértük meg, hogy bújjon a tanár úr bőrébe.

Nem túlzás azt állítani, hogy Székely „Penge” Pál magyar bajnok dartsversenyző másodpercek alatt ad össze és von ki, hiszen a tábla előtt nincs sok ideje számolgatni. Azt vallja, gyakorlás teszi a mestert, ezért is találta ki a Darts Matek programot, amelyet kicsiknek és nagyoknak, illetve szülőknek és tanároknak egyaránt ajánl, különösen a jelenlegi időszakban, amikor a játszva tanulás kizökkentheti a diákokat a napi monotonitásból.

Jövő héten háztartástan órával folytatjuk az NSO-tanórák sorozatot. Hogy melyik világbajnok sportolónk ragad fakanalat, hamarosan kiderül a Facebook-oldalunkon és azInstagramon is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik