NSO-tanóra: Kapás Boglárka, Liu Shaolin Sándor és Szilágyi Áron is szavalt

Vágólapra másolva!
2020.04.11. 14:12
null
Irodalomórával folytatódott az NSO-tanórák sorozat (Grafika: Szabóky Zsolt)
A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. A sorozat múlt héten Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó rendhagyó biológiaórájával kezdődött, ezúttal az irodalomóra következett. 

Április 11. József Attila születésnapja, a magyar költészet napja. Ez alkalomból sportolókat kértünk fel, hogy szavalják el kedvenc versüket, s néhány mondatban indokolják meg, miért annyira kedves számukra a választott mű.

A felkérésnek örömmel tett eleget Kapás Boglárka, világ- és Európa-bajnok úszó, Érdi Mária, ifjúsági világ- és Európa-bajnok vitorlázó, Gurisatti Gréta, Európa-bajnoki bronzérmes vízilabdázó, Gasparics Fanni, válogatott jégkorongozó, Szilágyi Áron, olimpiai, világ -és Európa-bajnok vívó,Liu Shaolin Sándor, olimpiai, világ- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázó és Garát Zsombor, válogatott jégkorongozó.

Jövő héten Székely „Penge” Pál matematikaórájával folytatjuk az NSO-tanórák sorozatot. További információk hamarosan a Facebook-oldalunkon és Instagramon is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik