NS: Világcsoport, világszám!; Holman nem érez ellentétet – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.17. 23:45
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Világcsoport, világszám! Férfi teniszezőink Oroszországon is túljutottak. Egy oldalon minden, amit Fucsovicsék korszakos Davis-kupa-sikeréről tudni érdemes – de nem feledkezünk el a Québecben döntőket játszó Babos Tímeáról sem.
Világcsoport, világszám! Férfi teniszezőink Oroszországon is túljutottak.
Egy oldalon minden, amit Fucsovicsék korszakos Davis-kupa-sikeréről tudni érdemes – de nem feledkezünk el a Québecben döntőket játszó Babos Tímeáról sem.

Holman Dávid nem érez ellentétet szlovák és magyar között. A Slovanban első gólját megszerző légiós Borsi Gergelynek azt is elmesélte, hogy miként érzi magát Pozsonyban, amikor éppen nem a pályán van jelenése.

Pátkai-csodagól, lehetséges újpesti edzőváltás, Burmeister-dupla hét év után, mezőkövesdi asszisztens a Mezőkövesd meccsén, magabiztos Varga Roland. Kétoldalas visszatekintés az OTP Bank Liga 9. fordulójára – és még válogatott, infografika, Bognár György-elemzés.

Két oldalon Lewis Hamilton csodaszámba menő szingapúri győzelméről. Zsoldos Barna a helyszínen követhette végig az akár a világbajnoki címről is döntő futamot, és számtalan érdekességet oszt meg a Nemzeti Sport olvasóival.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – a csehszlovákokat hét góllal kitömő Sárosi doktorral, az egyaránt 100 éve születő '48-as bajnokokkal, Pataki Ferenccel és Németh Imrével, továbbá Szabó Lőrinccel, a futballbarát költővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik