Honvéd-játékos, Davide Lanzafame végzett az abszolút rangsor élén, de a Nemzeti Sport osztályzatai alapján az idény „álomcsapatába” szinte kizárólag Videoton- és Ferencváros-játékosok kerültek be. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy a két topgárda az egyes posztok ranglistáján is mindenütt az élbolyban képviselte magát.

Döntetlen Fehéroroszországban, aminek maximum azért lehet örülni, mert nem kapott ki a válogatott… A hurráoptimista Georges Leekens is visszafogottan nyilatkozott a lefújás után – kétoldalas tudósítás, publicisztika és vélemények a szerda esti felkészülési meccsről…

Ha világbajnokság, akkor nem Cristiano Ronaldo. A portugálok ötszörös aranylabdása portugál színekben eddig mindössze három gólt lőtt a három vb-jén – Oroszországban az a célja, hogy végre megfordítsa a trendet. Kamler János írása.

Risztov Éva az olimpiai bajnokok testületének élén is rendkívül aktív. És minden vágya, hogy két nagyágyút, Egerszegi Krisztinát és Hosszú Katinkát is megnyerje a társulatnak. De hogy ússzon is? Na, azt már nem… – Kovács Erika interjúja.

Ha pedig csütörtök, akkor Amerika melléklet 4 oldalon – Aaron Rodgersszel, aki senkinek sem kellett, a Washington Capitalsszel, amely Stanley-kupát nyerhet és Drazen Petroviccsal, aki éppen 25 éve halt meg.