A Fradi debreceni pontvesztése kapcsán a Bödét megtorlás nélkül a tizenhatoson belül „elsodró” Tőzsér Dániel elmondta Somogyi Zsoltnak, hogy a ferencvárosi csatár a semmiből tűnt fel előtte. A tabella elejét semmiben, a hátulját azonban alapjaiban megbolygató 26. fordulóról minden (lásd: Rudolf, Novothny és társaik) három oldalon.

Ambros Martín megkönnyebbült. Hogy a sok sebből vérző, címvédő Győr miként verte meg a Buducsnosztot, és hogyan készül a final fourra, arról a nyáron távozó spanyol mesterrel Bálint Mátyás beszélgetett.

Nyakunkon a Divízió 1/A-s jégkorong-vb. Szűcs András összeállítása az öt csoportellenfél lehetséges játékerejét, egyben a magyar válogatott esélyeit taglalja a hétvégi rajt előtt.

Miklós Edit a síelnök – vagy mégsem? Klein Ron ott járt a sportág közgyűlésén, amely lehet, hogy nem is volt közgyűlés. Hogy mi volt, mi lesz, illetve ki kinek az embere, arról minden kiderül a hétfői Nemzeti Sportból.

Hála a safety carnak és néhány bravúros előzésnek, Daniel Ricciardo nyerte meg az F1-es Kínai Nagydíjat. Zsoldos Barna beszámolójából a távol-keleti futam minden rezdülésére fény derül.

Ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – az első asztalitenisz-világbajnokkkal, Jacobi Rolanddal, a kanárimániás sprintkirálynővel, Betty Cuthberttel és két remek válogatott futballeposszal 1928-ból és 1958-ból.